Şofer de tir bistrițean, fost militar, găsit mort în Franţa

498

Tragedie pentru o familie din Bistrița. Un bărbat de 50 de ani, șofer român de TIR plecat în străinătate pentru un trai mai bun, a fost găsit mort într-o benzinărie din Franța.

 

Plecat în cursă din Spania spre Germania, Florin Ciunterei nu a mai luat legătura cu familia de câteva zile.Temerile că ceva rău s-ar fi petrecut cu el s-au adeverit sâmbătă, când familia a primit groaznica veste: Florin a fost găsit mort în cabina camionului, într-o benzinărie din Franţa.

 

Vineri, familia lui Florin Ciunterei din Bistriţa, fost militar MapN, ulterior şofer pe TIR, a început să aibă bănuieli sumbre, deoarece acesta nu mai răspundea la telefon. Colegii de breaslă, comunitatea șoferilor, au început căutările lansând apeluri inclusiv pe Facebook, indicând semnalmentele şi camionul pe care lucra în speranţa că vor reuşi sa îl găsească.

În urma mobilizării colegilor camionul a fost identificat într-o benzinărie lângă Nancy iar în cabina TIR-ului au găsit si trupul fără suflare al  lui Florin Ciunterei. Prims ipoteză este cea aunui atac de cord dar politiştii cercetează in continuare cazul pentru astabili cu exactitate cauza decesului.

Florin avea 50 de ani şi a lăsat în urma lui soţia şi fiul de 22 ani, şi el cadru MApN.

 

Marius Vasilică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here