Social-democraţii din Sângeorz-Băi sar la gâtul primarului Traian Ogâgău

125

PSD Sângeorz-Băi îi cere primarului Traian Ogâgău să intre în legalitate, după ce ar fi închiriat nişte terenuri şi ar fi achiziţionat şi un autoturism fără acordul Consiliului Local.

 

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația PSD Sângeorz-Băi solicită public şi oficial primarului Traian Ogâgău și secretarului orașului intrarea în legalitate vizavi de contractele de închiriere încheiate fără hotărârea Consiliului Local.

„Patrimoniul orașului nu poate fi înstrăinat doar prin semnătura primarului”, susţin social-democraţii din Sângeorz-Băi.


„Ne exprimăm regretul că primarul nu a participat astăzi la ședința extraordinară convocată pentru a da explicații vizavi de cumpărarea mașinii și contractele de închiriere ascunse opiniei publice. Pentru prima dată, ne exprimăm satisfacția că cele reclamate de noi au găsit ecou și în rândul consilierilor locali PNL. Astfel, în unanimitate, Consiliul Local Sângeorz Băi a decis rezilierea contractului și returnarea mașinii de 25.000 de euro și respectarea hotărârii precedente adoptat

De asemenea, solicităm instituțiilor statului să verifice prejudiciul provocat orașului prin atribuirea terenurilor din patrimoniului orașului fără licitație, pe sume ce frizează nesimțirea, inclusiv membrilor familiei și unor apropiați. Contracte de care secretarul orașului spune că nu a știut, fapt extrem de grav, pentu că răspunde de legalitatea activității consiliului și primăriei.Consilierii locali au aflat în ultimele zile de existența a mult mai multor contracte încheiate direct de primar, ilegal și profund imoral.

Realitatea este mult mai gravă decât părea la prima vedere, din păcate târziu au înțeles asta și consilierii din majoritatea ce conduce orașul. Tot din păcate, primarul s-a plasat singur în conflict de interese și avem informații că vorbim de mult mai multe contracte. Până la urmă, unde e borcanul cu miere”, se precizează în documentul remis redacţiei de PSD Sângeorz-Băi.

 

Marius Vasilică

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here