Scene cu adevărat șocante au fost surprinse de o cameră de luat vederi, în București. Fiul își bate cu bestialitate mama în plină stradă, revoltător este şi faptul că nici un trecător nu intervine să-l oprească.

Episodul de o violenţă extremă a fost înregistrat de o cameră de supraveghere de pe Bulevardul Regina Maria. În imagini se vede cum un bărbat, la bustul gol şi desculţ, ia pe sus o femeie, pe care care o târăşte câţiva metri pe trotuar. La un moment dat, victima, căzută la pământ, încearcă să se ridice. Agresorul se năpusteşte din nou asupra ei cu picioarele, informează Antena 3.

După ce se opreşte câteva secunde din seria de lovituri, bărbatul continuă nestingherit să o agreseze pe cea despre care martorii spun că i-ar fi mamă. Nimeni dintre cei prezenţi nu intervine.

Între timp, bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri, în vreme ce mama sa a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia agresată nu a depus plângere impotriva fiului care a bătut-o cu bestialitate, însă poliția s-a sesizat din oficiu privind comiterea infracțiunii de violență în familie. Agresorul ar avea grave probleme psihice şi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here