Un bătrân de la un cămin de persoane vârstnice din Bistrița a fost înjunghiat de un coleg, în urma unui conflict spontan. Polițiștii anchetează cazul.

Incidentul s-a petrecut miercuri 13 noiembrie, după-amiaza.

Conform primelor date, transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sirb, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 71 de ani din Bistrița l-ar fi lovit cu un cuțit în zona pieptului pe un bătrân, în timp ce se aflau într-o încăpere a căminului.

Bărbatul agresat are 73 de ani și este din Bistrița. Acesta a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, efectuează cercetări pentru tentativă la infracțiunea de omor.

1 COMENTARIU

  1. Nu prea cred eu ca a fost chiar intamplator acest lucru , mai ales ca la acest camin nu primesc persoane cu afectiuni psihice…
    Si la Cusma este un ne.mer.nic be.tzivan … care tot le fura oamenilor banii intrand ilegal prin camerele acestora cand sunt iesiti la masa ori la ” aer”… le cotrobaie prin bagaje si prin ” portofele „… dar nu ia nimeni nici o masura impotriva acestuia, desi chiar administratorii l-au depistat de pe camerele de luat vederi . Se pare ca-i o persoana ceva ruda cu oarecare dintre popii care-l protejeaza si care l-au plasat la acest camin sa fie intretinut ” gratis ” …
    Multi dintre cei internalizati acolo si care au fost victimele lui, l-au amenintzat ca o sa ia masuri ” dure ” impotriva lui daca-l prind si nu m-as mira sa patzeasca si acest ne.mer.nic acelasi lucru ca si in cazul prezentat in prezentul articol .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here