Șmenuri la Comisia de Urbanism a Primăriei Bistrița! Din 20 de membri doar 4 sunt arhitecți, din care doi sunt soți

430

Cu un Plan Urbanistic General depășit și încălcat cu acordul angajaților Primăriei Bistrița, Comisia de Urbanism a Primăriei Bistrița pare doar o glumă bună, o entitate de formă, unde cei cu interese în zona imobiliară își asigură cvorumul pentru proiecte care mai de care mai aberante. Să nu mai punem la socoteală faptul că doar 4 arhitecți fac parte din această comisie… iar printre membri se numără doi soți.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. Ma terminati cu prostia asta cu ” sotzii „… in acelasi loc de munca . N-are nici o legatura cu a-ti face meseria in care esti calificat , cu atat mai bine zic eu . Te pomenesti ca nu mai este voie sa ai nevasta politzai, militar de armata sau jandarmerie …daca si tu esti , sau eventual sa fie despartiti si mutai unul in Nord si altul in Sud … ?! Nu mai fiti na.rozi !

  2. Este usor de identificat cui ii sta in gat aceasta comisie la care nu mai poate participa „desi ii facea mare placere”. Acuma ste o problema, din punctul ei de vedere ca dl Tamas este impreuna cu dna Tamas, in comisie. Dinsa a uitat de cand domnul Tamas era prietenul ei si ii aproba toate ineptiile, era bun….acuma ca omul este oarecum independent si ii da cu flit, ca vorba aia e pensionar, este rau…foarte rau!Nu va mai lasati manipulati de aceasta doamna a urbanismului si arhitecturii rurale de gen „case nu blocuri”, care nu a putut sa se adapteze traiului la oras (Bistrita), traind cu nostalgia vesniciei care s-a nascut la sat (Telciu). Nu mai are ce cauta in urbanism, iar primarul, bineinteles satul de ineptiile si interventiile dansei, a procedat bine in ai interzice accesul la tot felul de comisii si comitzi, care nu sint de pregatirea dansei. Acuma nu e buni nici arhitectii, nu e buni nici functionarii, nici investitorii….nimeni de pe planeta decat dansa. Oameni buni…oare numai eu observ ca aceasta doamna are probleme la mansarda? Sau are vreun interes, imobiliar, in a sustine anumiti investitori. Ca vorba dansei, sint interese de milioane de euro doar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here