Consiliul Local Bistrița a aprobat, în ședința extraordinară de joi, alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul local, către Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru achiziționarea de echipamente de protecție, medicamente si substanțe dezinfectante necesare în lupta de combatere a virusului COVID-19.

Consilierii locali bistrițeni s-au întrunit, joi, într-o ședință extraodrinară, pentru a aproba, prin rectificare bugetară alocarea sumei de 200.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

În cursul zilei de azi am convocat o ședință de îndată a Consiliului Local Bistrița pentru adoptarea proiectului de hotărâre de consiliu local ce prevede alocarea sumei de 200.000 lei din bugetul primăriei, către Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, bani ce vor fi folositi pentru achiziționarea de echipamente de protecție, medicamente si substanțe dezinfectante necesare în lupta de combatere a virusului COVID-19.

Sunt bucuros că proiectul propus de mine, a fost adoptat cu unanimitate de voturi!

Mulțumesc tuturor consilierilor locali!
E timpul să fim uniți, să trecem peste lupte politice mărunte și să fim în slujba cetățenilor în efortul de a depăși această teribilă încercare
„, a anunțat pe pagina sa de Facebook, viceprimarul Cristian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here