Organizația județeană a PMP a decis să o susțină pe Silvia Galben în cursa pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Aceasta deține în prezent funcția de secretar general al PMP Bistrița-Năsăud și a candidat anul trecut pe listele partidului la alegerile europarlamentare.

„Îmi doresc să oferim și la Primăria Bistrița, și la conducerea județului, o alternativă la politica dusă în ultimii ani de partidele tradiționale, PSD și PNL. Îmi doresc să aducem cât mai multe fonduri europene și să avem o voce care contează pe plan regional. Bistrița-Năsăud trebuie să recupereze decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal, iar administrația județeană trebuie să fie făcută în beneficiul cetățeanului, nu în avantajul clientelei de partid. Mi-am propus să aducem apă, canalizare, gaze și asfalt la poarta fiecărei gospodării din județ, să avem spitale și școli moderne, să încurajăm și să sprijinim investițiile, să digitalizăm activitatea Consiliului Județean. Datorită formației mele de profesor, o să mă preocup, în mod special, de modernizarea și dotarea corespunzătoare a școlilor din județ”, a declarat Silvia Galben, candidatul PMP la la Președinția Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, crede că Silvia Galben se diferențiază de ceilalți candidați la Președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud prin cinste, empatie, hărnicie și profesionalism. „Locuitorii județului Bistrița-Năsăud sunt profund dezamăgiți de politicienii partidelor tradiționale, PNL și PSD, care ne-au ținut pe loc și ne-au condamnat la subdezvoltare. Am vorbit cu sute de bistrițeni doar în ultimele zile și mi-am dat seama cât de mare este dorința de schimbare. Și eu, și Silvia Galben, suntem capabili să schimbăm administrația, să facem exact ceea ce oamenii își doresc”, a declarat candidatul PMP la Primăria Bistrița, Ionuț Simionca.

1 COMENTARIU

  1. Vrem sa stim ce scoala are domnia sa , ce calificari, pe unde si ce a lucrat mai intai. Ptr ca-i tanara si frumoasa ” … n-are nici o valoare sociala , alta decat de nevasta-ntr-o familie si buna de facut copii . Io as lua-o de nevasta daca as putea … mai degraba …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.