Un bărbat din Șintereag și unul din Beclean s-au ales cu dosare penale și cu ordine de protecție împotriva lor, după ce miercuri și-au agresat soțiile.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, miercuri seara, în urma primelor verificări efectuate la un caz de violență în familie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au emis un ordin de protecție provizoriu pentru protejarea unei femei din comuna Șintereag. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

„În fapt, în seara de 3 iulie, soțul femeii în cauză, un bărbat de 32 de ani, și cumnata acesteia, ar fi așteptat-o pe femeie la ieșirea de la serviciu și, pe motiv că nu mai dorește să locuiască cu acesta și pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi îmbrâncit-o. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Tot miercuri seara, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit și ei la un scandal în familie.

„Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul lor din Beclean, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de băuturi alcoolice, o femeie ar fi fost agresată fizic și amenințată de către soțul acesteia, un bărbat de 66 de ani.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis ordin de protecție provizoriu. Totodată, polițiștii din Beclean continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.