Trei bărbați care, duminică, și-au împărțit pumni și picioare, într-un sat din Bistrița-Năsăud, s-au ales cu dosar penal. Doi dintre ei sunt cercetați și pentru violare de domiciliu. Leziunile suferite de cei trei bărbați sunt minore, astfel că nu a fost nevoie de transportatrea lor la o unitate medicală.

Duminică 1 septembrie, după-amiaza, în localitatea Ilva Mare a avut loc un conflict între trei bărbați, care s-au luat la bătaie. O tânără de 17 ani a sesizat telefonic Poliția cu privire la faptul că tatăl ei, un bărbat de 41 de ani, a fost implicat în scandal.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 41 de ani i-ar fi agresat pe alții doi, de 44, respectiv 25 de ani, ambii din Ilva Mare. La rândul lor, cei doi au l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe cel de 41 de ani, distrugându-i și gardul imobilului în care acesta locuiește. Persoanele implicate în conflict au suferit leziuni minore, nefiind necesară transportarea lor la o unitate medicală„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

1 COMENTARIU

  1. Pai… ” Batuta de pe Ilve ” … este la moda si este cea mai eficienta in raport cu justitia ” statala ” .
    Sa nu credeti ca-i intamplator acest lucru, pentru ca daca vrei sa te adresezi justitiei ( care trebuie sa-ti faca dreptate ) … astepti mult si bine si nici nu-i sigur ca ” castigi procesul ” ca la noi castiga cine-i mai … ” smecher ” si are bani mai multi … de regula .
    Sa dai pe cineva in judecata, iti trebuie taxa de timbru, martori, cercetarea efectuata de politie a evenimentului in sine, expertize… etc. etc. etc. constatari medico-legale… , avocat… si cate si mai cate… TOATE PE BANII PE CARE TREBUIE SA-I PLATEASCA CINE INITIAZA ACTIUNEA IN JUSTITIE … si dupa finalizarea procesului ( dupa ani si ani de proces… ) cine pierde procesul, daca nu achita cheltuielile de judecata, este fortzat sa le plateasca cine initiaza procesul… aceste cheltuieli , altfel Justitia nu-ti elibereaza Hotararea sau Decizia emisa . V-o spun din proprie experientza traita cu un astfel de ci.o.mar.lan …
    Si atunci… se aplica ” justitia locala ” … care-i ” o baututa de pe Somes, de pe Ilve… ” sau de la sate oriunde aiurea, care-i SIGURA, PE LOC SI IMEDIATA si care are cel mai mare efect in raport cu niste ci.ur.lani … care pentru ei nu exista nici o „lege”… nici o „regula „… nici un Dumnezeu … si care fac ce le taie ” bostanul plin de matreatza sau poate si paduchi „… fara sa le pese de nimeni si nimic … !
    De aia se intampla asa ceva mai ales ” la sate ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here