Și-a dat foc în fața soției și a copiilor! Un bărbat a fost dus de urgență la Spitalul de Arși din București

234

Un bărbat din Hunedoara şi-a dat foc în faţa centrului unde erau găzduiţi cei doi copii şi soţia acestuia. Bărbatul a suferit arsuri grave şi a fost transportat la spital.

Polițiștii au constatat că, din cauza unor probleme familiale, soția bărbatului obținuse un ordin de protecţie de la Judecătoria Hunedoara, însă la nivelul IPJ nu a fost înregistrată nicio plângere de violență domestică,  informează Mediafax.

 

 

Potrivit IPJ Hunedoara bărbatul în vârstă de 42 de ani făcea obiectul unui ordin de restricţie emis de Judecătoria Hunedoara. Poliţiştii investighează cazul pentru a determina exact cauzele tentativei de sinucidere prin autoincendiere. Evenimentul a avut loc în faţa Centrului pentru mame şi copii din Hunedoara unde femeia şi cei doi copii erau cazaţi.

Din primele cercetări reiese că motivul tentativei de sinucidere este unul de natură familială, la IPJ Hunedoara nefiind înregistrată vreo plângere privind violenţă domestică.

Bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice fapt ce a determinat divorţul de soţia sa. A folosit benzină pentru a pune în aplicare tentativa sa. El a suferit arsuri la nivelul feţei, a pieptului, pe mâini şi pe coapse, fără a-i fi afectate căile respiratorii.

Acesta a fost dus la spitalul din Hunedoara urmând să fie transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

 

Marius Vasilică

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here