Senatorul Ioan Deneş, cu şanse mari să devină ministru! Pe cine ar putea înlocui

440

Locul Doinei Pană din fruntea Ministerului Apelor şi Pădurilor, după ce aceasta a demisionat din funcţie săptămâna trecută, ar putea fi luat de un alt social-democrat bistriţean. Potrivit stiripesusrse.ro, ar putea fi vorba despre senatorul Ioan Deneş.

 

Conform sursei citate, favoritul pentru portofoliul din fruntea Ministerului Apelor şi Pădurilor este senatorul social-democrat bistriţean Ioan Deneş.

Decizia finală va fi luată în cadrul unui Comitet Executiv al PSD care are loc luni.

Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator. În 2012 a intrat în Parlament pe listele USL, din partea PNL. După ruperea alianței, Deneș a fost primul parlamentar care și-a anunțat trecerea de la PSD la PNL.

2 COMENTARII

  1. Ioan Denes, are calificare in domeniul silvic, mediu si ape… … sau este o alta ” rugina ” … care scartzaie ?!
    De ce nu puneti mai oameni calificati in domeniile respective, fiecare acolo unde se pricepe cel mai bine ? Terminati opdata cu cumetriile, nemsugurile, pilele si numirile pe criterii efectiv politice, ca se duce dracului tzara asta si se desfiinteaza efectiv !

  2. Pai foarte bine ! Puneti-l la ” Ministerul Invatamantului „… sau cel mult al „Culturii „… unde are calficare si unde se pricepe ! La silvic , ape si mediu, puneti oameni calificati in acel domeniu stimabililor, daca vreti sa mearga bine treburile ! Chiar si politic, dar puneti „omul potrivit, la locul potrivit ” si lasati dr.acului numirile astea aiuristice si amestecate… si pe care le schimbati una dupa alta …
    Nu are nimeni nimic cu privire la calificarile, moralitatea si „cumsecadenia” domnului Denes… doamne fereste… dar asa cum am spus, puneti-l acolo unde-i este „locul ” dupa studiile si specializarea pe care o are .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here