Semnificatia celor mai apreciate buchete de trandafiri cultivati in Ecuador

2982

Fiecare floare oferita in dar releva dorinta de a aprecia si valorifica importanta anumitor persoane din viata noastra. In functie de ocazie si specificul unei invitatii, ne gandim deseori care combinatie de flori se potriveste cel mai bine cu sentimentele noastre firesti de curtoazie, romantism, apreciere sau respect.

Cu siguranta unul dintre multele modele de buchete de trandafiri realizate de designeri specializati in aranajamente florale e menit sa oglindeasca dragostea noastra pentru aceste persoane.

Daca ar exista un limbaj universal al florilor, buchetele de trandafiri ar rosti iubirea unui barbat pentru o femeie, iar femeia ar imbratisa nu doar buchetul, ci insusi sentimentul profund de dragoste.

Barbatii stiu ca femeilor le place sa primeasca flori, dar nu intotdeauna alegerea unui buchet de trandafiri este o alegere usoara. De exemplu, in cadrul florariei online Florandes.ro poti alege dintr-o varietate de culori si nuante buchetul preferat care sa insoteasca cadoul perfect pentru orice femeie.

Culorile buchetelor de trandafiri reflecta sentimentele noastre

Mai mult decat atat, daca oferim un buchet de trandafiri in culoarea preferata de persoana draga ne exprimam grija si atentia fata de ceea ce aceasta apreciaza cu adevarat.

Iar designerii de la Florandes.ro cunosc foarte bine semnificatia culorilor si ofera servicii de personalizare pentru buchetele de trandafiri astfel incat femeile de pretutindeni sa indrageasca si mai mult un astfel de cadou.

Nuantele culorilor unui buchet de trandafiri variaza considerabil in functie de soiul acestora. In cadrul florariei Florandes gasesti trandafiri cultivati si importati din Ecuador, care sunt recunoscuti pentru prospetimea si vigurozitatea lor. Descopera semnificatia urmatoarelor culori ale buchetelor de trandafiri:

Buchete de trandafiri albi – Simbol al delicatetii si prieteniei

Pentru a recunoaste calmul si afectiunea pe care persoanele dragi le manifesta fata de noi, trandafirii albi sunt cadoul ideal. In plus, mai multe nuante sunt disponibile la Florandes.ro pentru ca gestul sa devina si mai personal, precum: trandafiri alb-verzui, alb-pur sau alb-crem.

Conform anumitor traditii, albul simbolizeaza deschiderea de noi perspective sau inceputuri, cum se intampla in cazul relatiilor aflate la inceput de drum. Si, mai mult, cu totii putem recunoaste semnificatia culorii alb ca fiind deseori asociata cu sinceritatea. De asemeni, nu exista un gest mai sincer si mai apreciat de o femeie decat sa primeasca un buchet de trandafiri intr-o zi obisnuita.

trandafiri_albi

Buchete de trandafiri roz – Una dintre cele mai afective culori

Culoarea roz este dedicata femeilor incarcate de energie pozitiva si carora le place sa se bucure de admiratia oferita in dar printr-un buchet de trandafiri roz. Indiferent de nuante, un astfel de buchet surprinde pe oricine prin textura florilor cultivate in Ecuador, disponibile la Florandes.ro.

Buchet de trandafiri mov - Florandes
Buchet de trandafiri mov – Florandes

Buchete de trandafiri galbeni – De dragul caldurii persoanei iubite

Asociat cu nuantele luminoase si calduroase ale razelor solare, galbenul trandafirilor de Ecuoador reflecta vitalitatea fiintelor altruiste si este asociata cu caracterul acestora plin de caldura sufleteasca si afectiune.

Buchet trandafiri - Florandes
Buchet trandafiri – Florandes

Buchete de trandafiri rosii – Cele mai frumoase buchete ale iubirii

Prezentarea acestor buchete nu isi mai are rostul. Barbatii ofera un astfel de cadou femeilor pentru a-si exprima iubirea si afectiunea, aceste flori fiind potrivite pentru persoanele care imbratiseaza pe deplin romantismul si pasiunea dragostei.

Buchete trandafiri - Florandes
Buchete trandafiri – Florandes

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here