Șemineu decorat cu poze din vacantă!? Află mai multe din acest articol

78

Stim că nimeni nu are mai mare nevoie de o vacanţă decât cel care tocmai s-a întors acasă. Dar lăsând gluma la o parte, se ridică o problemă destul de complicată la încheierea perioadei de odihnă, şi anume: ce facem cu sutele, poate chiar miile, de fotografii adunate în timpul concediului (şi nu numai)? Orice întrebare are şi un răspuns sau orice problemă vine şi cu o soluţie după sine, iar noi am scris acest articol, tocmai pentru a vă ajuta. Indiciu: fotografiile tale preferate pot decora într-un mod unic șemineul tau pe lemne.

Un lucru e cât se poate de clar: este mult mai uşor să faci o sută de fotografii decât să le organizezi. Problema cu stocarea fotografiilor este că procesul se află într-o continuă schimbare şi creştere, pentru că nu ne oprim niciodată din capturat peisaje, oameni, locuri, etc.

 

  • Adunați fotografiile împrăştiate prin casă și albumele foto într-un singur loc

Dacă păţiţi ca multe alte persoane de a răvăşi unele poze prin casă, în dulapuri, sertare, noptiere, genţi de voiaj sau cine ştie pe unde, este nevoie să le adunaţi ACUM. Cu siguranţă veţi găsi printre ele unele imagini cu care să completaţi albumele deja existente. Nu le înghesuiţi pe toate, însă, în albume, o să vedeţi că aveţi ce face cu ele. Gândiți-vă deja la indiciu de mai sus!

 

  • Sortaţi fotografiile împrăştiate pe categorii şi păstraţi-le în cutii

După ce ați adunat toate fotografiile într-un singur loc, puteți vedea cel mai bine cu ce “pacoste” aveţi de-a face, și puteţi începe să lucraţi la proiectul din fața voastră. Dacă ați moștenit o mulțime de fotografii de la diferiţi membri ai familiei, va fi bineînţeles o sarcină mult mai grea de repartizare în diferite categorii. Cel mai bun loc pentru a păstra fotografiile “pierdute” prin casă sunt cutiile de depozitare, pentru că le puteți pune direct în “caseta” respectivă şi apoi le puteţi da un nume, le puteţi eticheta. Pe cele din ultima vacanță sau cele care vă plac cel mai mult, să le puneți deoparte. Veți vedea imediat ce să faceți cu ele.

 

  • Amenajează deasupra șemineului un loc pentru cele mai reușite poze din vacantă

 Dacă vrei să expui fotografiile din călătorii sau a celor dragi ție, această idee de a le pune deasupra șemineelui îți va plăcea tare mult. De aceea am spus să le pui deoparte pe cele preferate. Gândește-te că vei veni acasă după o zi cu multă treabă la birou. O amplasare înțeleaptă și bine gândită a unui semineu poate face din camera ta de zi o adevărată zonă de relaxare și detașare de problemele și agitația de zi cu zi. Imaginează-ți întoarcerea acasă după o zi grea de muncă. Îți aduni familia și profitați de un timp de calitate, de relaxare și odihnă, toate acestea însoțite și întreținute de trosnetul lemnelor și lumina oferită de șemineu. Cu câte o cană de ceai sau ciocolată caldă tabloul ar fi și mai frumos. Împreună vă veți aduce aminte de toate momentele frumoase petrecute în vacanță. Poți să pui pozele în rame deosebite care să stea exact deasupra șemineului sau le poți lipi pe perete.  Oricum ai alege să le aranjezi, în fiecare zi vei aduce în casă din energia avută în vacanță.

Dacă încă nu ai reușit să îți construiești un șemineu și ești în căutare de modele, magazine, meșteri și sfaturi necesare, îți sugerăm să apelezi la Șeminee Alba, parte a magazinului PEFOC.ro. Vei găsi la ei un portofoliu mereu îmbunătățit de produse, care cuprinde de la șeminee clasice pe lemne la șeminee decorative, șeminee pe gaz sau semineu centrala, uși de șemineu, cos de fum, dar și sfaturi și professionalism.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here