șef politie

În urma unui filtru realizat de polițiștii rutieri clujeni în Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean, șeful poliției din Câmpia Turzii a fost prins beat la volan pe o stradă lăturalnică. El a refuzat să fie supus probei cu etilotestul şi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

„Era puțin amețit și de aceea polițiștii i-au cerut să suflet în etilotest dar el a refuzat. Așteptăm rezultatele medico legale iar în funcție de rezultat se vor lua măsurile legale, amendă și suspendarea permisului de conducere sau dosar penal, pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate”, a declarat un reprezentant IPJ Cluj.

Dacă testarea cu aparatul etilotest poate fi refuzată, prelevarea probelor biologice este obligatorie, în caz contrar cel care refuză se alege cu dosar penal. Comandantul poliției a acceptat să îi fie prelevate două probe de sânge la interval de o oră, însă rezultatul de la IML, acolo unde vor fi trimise aceste probe se vă afla abia în câteva zile sau chiar o săptămână.

4 COMENTARII

  1. NO ASTA DA CONSTATARE ! BRAVO POLITIA RUTIERA !
    MAAAA… CHIAR VOUA NU VA ESTE RUSINE (?) chiar daca acest ofiter a comis astfel de fapta … Faceti ma , institutia de care apartineti … de tot c*catul ! Ma… ” agent Mandinca ” … o sa-ti puna inca o ” carpa ” pe umar ma… ce corect si ce agent ” high definition ” esti m’ata !
    O sa-si ia pedeapsa care i se cuvine si nu este frumos ceea ce a facut ma, dar NU ASTFEL DE FAPTE GENERALIZEAZA SI CARACTERIZEAZA EFECTIVELE DE POLITIE ORI DE JANDARMI !
    Am dori sa stim si noi numele agentilor care au ” actionat ca la carte ” in acest caz , sa-i trimitem si noi cate o felicitare macar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here