șef politie

În urma unui filtru realizat de polițiștii rutieri clujeni în Câmpia Turzii, comisarul Dorel Fodorean, șeful poliției din Câmpia Turzii a fost prins beat la volan pe o stradă lăturalnică. El a refuzat să fie supus probei cu etilotestul şi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge.

„Era puțin amețit și de aceea polițiștii i-au cerut să suflet în etilotest dar el a refuzat. Așteptăm rezultatele medico legale iar în funcție de rezultat se vor lua măsurile legale, amendă și suspendarea permisului de conducere sau dosar penal, pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate”, a declarat un reprezentant IPJ Cluj.

Dacă testarea cu aparatul etilotest poate fi refuzată, prelevarea probelor biologice este obligatorie, în caz contrar cel care refuză se alege cu dosar penal. Comandantul poliției a acceptat să îi fie prelevate două probe de sânge la interval de o oră, însă rezultatul de la IML, acolo unde vor fi trimise aceste probe se vă afla abia în câteva zile sau chiar o săptămână.

5 COMENTARII

 1. NO ASTA DA CONSTATARE ! BRAVO POLITIA RUTIERA !
  MAAAA… CHIAR VOUA NU VA ESTE RUSINE (?) chiar daca acest ofiter a comis astfel de fapta … Faceti ma , institutia de care apartineti … de tot c*catul ! Ma… ” agent Mandinca ” … o sa-ti puna inca o ” carpa ” pe umar ma… ce corect si ce agent ” high definition ” esti m’ata !
  O sa-si ia pedeapsa care i se cuvine si nu este frumos ceea ce a facut ma, dar NU ASTFEL DE FAPTE GENERALIZEAZA SI CARACTERIZEAZA EFECTIVELE DE POLITIE ORI DE JANDARMI !
  Am dori sa stim si noi numele agentilor care au ” actionat ca la carte ” in acest caz , sa-i trimitem si noi cate o felicitare macar !

 2. In toata tzara se observa o ” frustrare ” extrema din partea subofiterilor, impotriva ofitzerilor … si se „razbuna ” pe acestia imediat ce se mai intampla si astfel de cazuri , ca ” oameni suntem ” , fiecare raspunde ptr faptele sale, suntem egali in fatza legii, dar constat faptul ca mai bine platesti o amenda si nici macar sa nu le spui ” agentilor ” de pe drum… cine esti si ce functie ai… ca imediat te ” pun pe dreapta” … si numai ca nu ” scot si pistoalele ( Carpati ) la tine ” , ca si cum ” ai cu lopata „… sunt egalii maistrilor si inginerilor care-i conduc !
  Toti au aceasta frustrare, pentru ca a aparut ideia in randurile lor, ca daca ” la pune x-ul ” si-au facut si ei ” facultati ” ( care n-au nici o valoare profesionala ) , ei vezi doamne TREBUIE MUSAI SA FIE EGALII OFITERILOR .
  PROFESIONAL, CAND SE PREZINTA LA EXAMENELE PENTRU OCUPAREA UNOR ANUMITE FUNCTII… ( ca toti, care indeplinesc conditiile de calificare, pregatire profesionala si competenta … pot participa indiferent ca au facut studii la zi ori la pune x-ul , chiar daca pentru anumite functii , musai sa aiba si un anumit grad militar sau profesional ) FOARTE GREU ” TREC LA EXAMENELE PROFESIONALE ” SI OFITERII… DARA-MI-TE SUBOFITERII, CARE DEGEABA AU EI ” PATALAMALE FACUTE LA ” PUNE X-0UL ” ca tehnic si profesional, sunt MULT SUB NIVELUL SI PREGATIREA , COMPETENTA SI PROFESIONALISMUL OFITERILOR , ceea ce le creaza o foarte puternica frustrare .
  Este de notorietate faptul ca exista si exceptii, in care unii subofiteri, isi completeaza studiile , dandu-si demisia si plecand la Academia de Politie, Jandarmerie, Pompieri… etc. … de unde cu adevarat, IES OFITERI si cu numele si cu aspectul socio-profesional si ” astora ” li se repartizeaza functiile din oficiu , dupa mediile obtinute la absolvirea cursurilor ( facultatilor ) , dupa cerintele Ministerelor de resort .
  No, sa nu lungesc discutia si comentariu plictisitor pentru unii, REMARC FAPTUL CA ORICUM LOCUL OFITERULUI „FORTZAT” SA SE PENSIONEZE… IN NICI UN CAZ, NU-L VOR PUTEA OCUPA SUBOFITERII , chiar daca au facultati la… ” pune x-ul ” … si chiar daca … ” l-au pus pe dreapta ” … si nici n-o sa le latzeasca cineva ” galoanele ” de pe umeri !
  Asta este valabil nu doar in sistemul de fortza publica a statului ci peste tot… ca asa-i aici la noi cand ” toata lumea i-o tr.age … la toata lumea ” !
  Domnule ” supt.ofitzer ” ( Hagent MANDINCA … ma rog ) tu care ai facut aceasta MARE CONSTATARE … TOT IN DRUM O SA STAI… SI TOT CU PARUL IN MANA o sa muncesti… tot printre infractori … SI N-O SA AJUNGI TU IN LOCUL OFITERULUI ” pus pe dreapta ” NICICAND , din contra ti-ai adus dezoprobriul public al colegilor tai in primul rand … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here