Un poliţist de la Reteag s-a împuşcat în postul de poliţie. Se pare că ar fi vorba chiar de şeful Poliţiei Rurale din reteag, subcomisarul Ioan Tomoioagă, în vârtă de 44 de ani.

Din primele informaţii este vorba despre o sinucidere. Acesta a folosit arma din dotare, un pistol Carpaţi 765 .

 

Încă nu sunt cunoscute motivele exacte ale gestului său, dar se iau în calcul mai multe variante, printre care şi o serie de datorii avute la cămătari, susţin surse al Gazetei De Bistriţa.  Aceleaşi surse spun că poliţistul a lăsat un bilet de adio pe biroul său.

Şeful Poliţiei Rurale din Reteag s-a împuşcat în postul de poliţie UPDATE

IPJ BN a confirmat incidentul petrecut la Reteag.

„În dimineaţa zilei de 25 aprilie 2016, în jurul orei 8.00, şeful Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş a fost găsit de către un coleg în birou, prezentând leziuni prin împuşcare la nivelul pieptului. A fost anunţată Ambulanţa, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului”, a declarat, pentru Gazeta de Bistriţa, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, agent de poliţie Alexandra Vereşezan.

 

UPDATE: 

Subcomisarul Ioan Tomoiagă (foto) este de loc din Sînicolau Mare, județul Timiș, însă a făcut școala în Bistrița-Năsăud, mai exact în Beclean. Acesta a intrat în poliție în anul 1995, lucrând la ordine publică în Beclean în perioada 1995-2002. Din anul 2009, Ioan Tomoiagă este șeful Secţiei 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

A urmat Liceul Industrial Beclean, Școala de agenți de poliție Slatina, Universitatea „Avram Iancu” Cluj Napoca – Facultatea de  Educaţie Fizică şi Sport și Universitatea  Română de Ştiinţe şi Arte ”Gheorghe Cristea” Bucureşti – Facultatea de Drept.

Acesta locuia în Beclenuţ împreună cu soţia sa, cadru didactic, şi cu cele două fiice ale lor. Surse ale Gazetei de Bistriţa susţin că una dintre fetiţe este foarte bolnavă, iar acest aspect l-a marcat foarte mult pe subcomisarul Tomoioagă.

În biletul de adio, şeful Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş doar își cere scuze pentru gestul extrem la care a recurs, însă nu precizează motivul care l-a determinat să-și ia viața.

 

 

3 COMENTARII

  1. Si-a lasat familia neajutorata si pe drumuri … Cum se numesc cei care , simplu isi iau viata si-si abandoneaza familia aiurea , leasand-o neajutorata si in grija … „nimanui ” … ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here