Șeful Poliției Române a demisionat din funcție

259

Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Cătălin Ioniță, a solicitat ministrului Afacerilor Interne încetarea împuternicirii în funcția de inspector general al Poliției Române.  Solicitarea a fost motivată de considerente personale.

Numele acestuia din urmă a apărut în scandalul şpăgilor din vămi, în 2011.

Conform prevederilor legale, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis documentele Prim-ministrului Guvernului României împreună cu propunerea de împuternicire în funcția de inspector general al Poliției Române a chestorului general de poliție Ioan Buda, fostul șef al Poliției de Frontieră.

Chestorul general de poliție Ioan Buda are o vechime de 28 de ani în MAI, iar în perioada 2015-2016 a ocupat funcția de secretar de stat, șef al Departamentului Ordine și Siguranță Publică, poziție din care a coordonat inclusiv activitatea Poliției Române.

Chestorul principal Cătălin Ioniță a fost împuternicit în funcția de șef al Poliției Române la data de 17 ianuarie 2018 pentru o perioadă de 6 luni, informează antena3.

1 COMENTARIU

  1. Vedeti cum este cu ” functiile date prin atribuire directa ” si unse cu ” mirul politic ” , fara concurs de competente si experienta profesionala … ??? Ieri „stateai pe prispa casii si … azi… te-ai dis in p**da masii ” !!!! Cione dra.acu credeti dvs ca va mai accepta o astfel de functie fara nici un viitor si stabilitate profesionala ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here