Șeful poliției bistrițene a fost amendat de propriul subaltern

1587

Indiferent de funcția și gradul pe care o persoană le deține, acesta trebuie să respecte legile țării la fel ca orice om din acest stat. Șefii poliției nu sunt scutiți de reglementările legale în vigoare, asta dacă nu cumva subalternii închid ochii în cazul unor anumite „derapaje”.

 

Nu a fost cazul comisarului șef de poliție Moldovan Ioan Nicolae , comandantul Poliției Municipale Bistrița, care a fost amendat sâmbătă noaptea de un agent din subordine. Mai marele instituției a fost depistat în trafic fără centura de siguranță, fiind amendat cu suma de 290 de lei (cu plata a 145 de lei în termen de două zile lucrătoare).

Agentul respectiv și-a recunoscut superiorul după oprirea autoturismului in care Moldovan se afla pe scaunul din dreapta, dar nu a închis ochii și a procedat conform legii. Șoferul fiind grăbit nu rămas pentru înmânarea procesului verbal de contravenție, acesta fiind trimis prin poștă la domiciliul celui sancționat.

Sursa: stiridebistrita

3 COMENTARII

  1. Ei na… ! Mai sunt si subofiteri din astia… , sperand ca ulterior vor fi ridicati … in grad … dar n-am inteles , ca daca era ” in dreapta ” … , atunci era o masina cu volan pe dreapta … , sau era doar masina dumnealui… condusa de altcineva… Nu prea am inteles.
    Felicitari agentului ” erou ” , ptr ca soferul ” ala” era ” pericolul de pe lume „… si ” al-a ( trebuia ) pus la ” punct ” … (ca ” lege-ai lege ptr toata lumea ” … cica ) , iar onor domnu’ agent n’are curajul sa opreasca la control din aia cu ” cercei la urechi , tunsi zero, cu maciuca verde-n cap , colorati sau ‘desenati ” … si care au masinile bengoase , tunate si neinmatriculate, ori cu nr fals de circulatie… s.c.a. …
    Felicitari ! Sunteti un adevarat ” agent … Cupper ” ! Luati exemplu ! A mai fost unu’ pe vremea lui Ceausescu si-l chema ” Parjol „… care si-a amendat nevasta , de 6 luni de zile dormea la Politie si manca la ” Locomotiva ” ca nu l-a mai primit acasa ….

  2. Foarte bine domnilor subofiteri ( sau agenti , ma rog ) stati si fiti cu ochii pe sefii dvs mai ceva decat pe infractori, ca nu din cauza infractorilor ati fost cercetati voi de procurori si tarati in procese si scandaluri, de genul lui Ben Laden de Bistrita !!!
    Dati cu parul si cu bota-n ei – vprba lui Orban de PNL , ca daca le faceti dosare penale si le dati amenzi, n-au cum si le anula singuri si ori se dau pe brazda si-si vad de rolul lor de sefi, ori sa-i ia dr.acu pe toti … astia unsi prin atribuire directa fara examene de competentza si experienta profesionala !
    Stiti povestea cum s-a casatorit Dracu fiul lui Scaraotzky … cand a gasit una singura ( femeie cinstita ) si pe aia … a ” luat-o … Dracu ” ! Cred ca sefuletzii nostri, de aia NU sunt cumintzi , ca sa nu-i ia Dracu pe toti , ca in ultimul timp cam asa a fost ! ( Este valabil peste tot unde sunt sefi si sefuletzi de toate felurile )

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here