În secolul tehnologiei, CFR Călători nu dispune de un sistem online de bilete pentru studenţi. Cine este vinovat şi cum s-a încălcat legea

118

Suntem în secolul XXI, în plin proces de revoluţie tehnologică şi la mai bine de un an şi jumătate de la dobândirea gratuităţii transportului cu trenul, studenţii nu îşi pot achiziţiona biletele online, stând la cozile interminabile de la ghişee. Vina a fost aruncată pe Ministerul Educaţiei Naţionale care are obligaţia de a trimite către Căile Ferate Române în decurs de maximum două luni de la începerea anului universitar datele din Registrul Matricol Unic a studenţilor, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum şi astfel s-a ajuns în situaţia în care să nu existe acest sistem de achiziţionare a biletelor online.


Citiţi mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Cluj.

2 COMENTARII

  1. Este cea mai mare prostie sa accepte asa ceva CFR-ul !
    Bine ar fi sa se revina si calatoriile gratuite pentru elevi si studenti, sa fie valabile efectiv doar pe drumul de acasa spre locurile unde acestia fac studiile si efectiv pe timpul anului scolar ( universitar ) si bine este ca pentru orice calatorie, domnii studenti sau elevi, sa merga sa confirme calatoria si sa obtina loc in tren, direct la casele de bilete din statiile CFR, ca nu toate locurile din trenuri sunt destinate exclusiv elevilor si studentilor , iar acestia, sa ocupe locurile dupa principiul ” primul sosit in Gara CFR , primul servit ” .
    Multi calatori „civili ” adica inafara elevilor si studentilor , se trezesc ca efectiv nu mai loc in trenurile de calatori, din cauza studentilor care vor sa ocupe ei toate locurile, pe toate rutele si in fiecare zi fara intrerupere , ceea ce nu este eloc nici moral si nici corect .
    Asa ca terminati cu prostia cu „programe online de rezervare a locurilor in trenurile de calatori ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here