Tronsonul Deva - Simeria, din autostrada Transilvania, miercuri, 16 ianuarie 2013. Tronsonul, care traverseaza judetul Hunedoara, are o lungime de aproximativ 15 kilometri, cu cate doua benzi pe sens, este prevazut cu zece poduri si pasaje, la care se adauga si cel mai lung pod din Romania, peste raul Mures, de 720 de metri. MIHAI MARGINEAN / MEDIAFAX FOTO

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că bretelele 5 și 7 ale nodului rutier Chețani, situate pe Autostrada Transilvania (A3), vor fi închise pentru trafic începând de marți, în vederea efectuării unor lucrări.

”Marţi, 04.04.2023, se va închide traficul rutier pe bretelele 5 şi 7 (direcţia de deplasare spre Târgu Mureş) ale nodului rutier Cheţani, timp de trei zile, în intervalul orar 8:00-18:00, pentru executarea lucrărilor de montare a grinzilor la pasajul situat pe autostrada A3 în zona km. 21+890, care supratraversează breteaua 1”, a transmis CNAIR.

Şoferii care se deplasează pe direcţia Turda-Târgu Mureş, respectiv Luduş-Târgu Mureş vor utiliza DN 15 pentru a ajunge la destinaţie.

Citește și: Fermierii din România au ajuns la capătul răbdării. Ce i-au transmis comisarului european pentru Agricultură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.