Se împlinește o lună de la protestul Diasporei! Bistrițenii ies din nou în stradă

120

Societatea civilă din Bistrița organizează, luni seara, începând cu ora 19:00, un nou protest, sub sloganul „Susținem Parchetul și DNA-ul contra PSD – ALDE care ne-au GAZAT!”. Pe rețelele de socializare, peste 800 de persoane s-au arătat interesate de eveniment, iar 120 și-au anunțat participarea. 

 

În această seară, bistrițenii vor ieși din nou în stradă, la un protest de solidaritate cu victimele evenimentelor violente din 10 august din Capitală, când sute de oameni au fost răniți în urma acțiunilor jandarmeriei. Printre aceștia s-au aflat și membrii unui grup din Bistrița-Năsăud.

Noi suntem poporul! Unii au fost gazați de Jandarmeria Română din București pe 10 august 2018, alții au ieșit în stradă la Bistrița și în alte orașe, acum ieșim din nou în stradă pentru a susține Parchetul și DNA-ul împotriva PSD – ALDE care ne-au gazat și ne ucid viitorul!„, au scris inițiatorii evenimentului.

Profesorul Florin Ioan Bojor, unul din inițatorii protestului de pe 10 septembrie, care a participat și la protestul din 10 august din București, a lansat o provocare pentru prefectul județului Bistrița-Năsăud Ovidiu Frenț.

Vine sau nu vine la Protest Prefectul Ovidiu-Victor Frenţ? În 10 septembrie 2018 România iese în stradă din nou, la fel şi Bistriţa, într-un protest autorizat unde a fost invitat la dialog Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Ovidiu-Victor Frenţ. Astfel, mai mulţi cetăţeni au depus o cerere de dialog cu Prefectul la protestul de luni, 10 septembrie (Nr. Document IA 17201 din 05.09.2018).

În cererea de solicitare la dialog a prefectului se menţionează: «În calitatea dumneavoastră de revoluţionar împotriva comunismului la Revoluţia din 1989 avem certitudinea că veţi participa la dialogul civilizat, democratic şi paşnic care va avea loc între dumneavoastră ca reprezentant al Guvernului României în teritoriu şi protestatarii din societatea civilă bistriţean㻄, a scris Florin Bojor, pe pagina evenimentului.

 

Prefectul nu refuză dialogul cu membrii Societății Civice, organizatorii protestului, însă îi invită pe aceștia în biroul său cu câteva ore mai repede decât ora la care se va desfășura protestul.

Ca urmare a apariției în presă și în mediul online a cererii de dialog cu Prefectul județului Bistrița-Năsăud la Protestul din 10 septembrie 2018, a reprezentanților societății civile Adrian-Dorin Panti, Florin Ioan Bojor, Tiberius Cămăraș și Vasile Man, dorim să vă informăm că s-a răspuns prin e-mail, încă de vineri, 7 septembrie, cât și telefonic, că dl. prefect Ovidiu-Victor Frenț este deschis dialogului și îi invită luni, 10 septembrie, în intervalul 12:00-15:00, la biroul acestuia, de la Palatul Administrativ„, anunță reprezentanții insituției.

1 COMENTARIU

  1. NU BISTRITENII , ci membrii si simpatizantii celor din opozitie , sub instigarea lui mister Bujor ( pe care se pare ca nimeni nu voieste sa-i ia la intrebari pentru instigarea la dezordine publica sistematica …) si care vor ” la ciolan ” cu orice pretz si au ajuns probabil sa solicite inregistrarea ” meseriei de urlau in drum ” in Registrul National de Ocupatii si Calificari … !
    Am auzit ca de saptamana viitoare, pe spatele uniformelor de jandarmerie, va fi schimbata inscriptia ” JANDARMERIA ” CU… INSCRIPTIA ” BOJOR-IA ” !
    Va rugam nu mai confundati pe cei care urla sistematic in drum, cu ” bistritenii ” , ca acesti ” striga-n drum ” nu reprezinta nici 0,00001 % din numarul ” bistritenilor ” ! Este posibil ca printre ei sa fie si bistriteni … nu contesta nimeni asta . . . insa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here