Primăria municipiului Bistrița aduce în atenția comunității, Concursul „Bistriţa Verde” care se desfăşoară în perioada iunie – septembrie 2021. Cele trei secțiuni ale concursului sunt: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, „Cel mai frumos balcon cu flori” și „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei din bugetul local al municipiului Bistriţa: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.

Desfăşurarea competiției are la bază Regulamentul de organizare a concursului „Bistriţa verde” în care sunt propuse şi criteriile pentru acordarea premiilor.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final iar punctajul comisiei de evaluare reprezintă 75% din acesta. Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în luna septembrie.

Locațiile înscrise în concurs vor fi afișate pe site-ul Primăriei municipiului Bistrița unde, în perioada 1-15 septembrie 2021, pot fi votate on-line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here