Se anunţă decapitări la vârful unor filiale judeţene PNL din cauza rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale din 5 iunie. Pe lista neagră figurează, deocamdată, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Hunedoara.

 

Alina Gorghiu și Vasile Blaga sunt deciși să dea un semnal și vor decapita două filiale: Maramureș și Bistrița. Aici, vor fi decapitați actualii copreședinți și se va impune unificarea filialei. Ulterior, vor fi numiți alți lideri decât cei actuali ai filialei, scrie stiripesurse.ro.

În Bistriţa-Năsăud, liberalii au obţinut doar 15 mandate de primar, 9 mandate în Consiliul Judeţean şi 215 mandate în consiliile locale, în timp ce PSD a obţinut 39 mandate de primar, 19 mandate în Consiliul Judeţean şi 348 mandate în consiliile locale.

 

Probleme sunt şi în judeţul Hunedoara, unde PNL a pierdut cele două municipii – Deva şi Hunedoara.

Totul s-a întâmplat din cauza înțelegerilor pe sub masă cu PSD și din cauza infantilismului liderilor cărora acum li se cere insistent demisia în cadrul organizației, scrie stiripesurse.ro.

Conform sursei citate, alte trei organizații din țară ar fi în pericol, dar liderii PNL se pare că au ajuns la o înțelegere cu aceștia și se vor da la o parte pe cale pașnică.

În Bucureşti, după demisia lui Cătălin Predoiu, se caută variante de înlocuire a acestuia, dar se pare că nimeni nu îşi prea doreşte să preia organizaţia. Favoriţi ar fi Teodor Atanasiu şi Cristian Buşoi.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.