Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale nr. 1 din Bistrița, un proiect în valoare de circa 4 milioane euro, avansează în ritm alert. La aproximativ o lună de la deschiderea șantierului, unitatea de învățământ e de nerecunoscut.

Potrivit viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, până acum s-a finalizat demolarea vechilor ateliere ale școlii și se fac pregătiri în zona în care va fi ridicată o nouă sală de sport.

”În noul spațiu, în zona demisolului va fi sala de sport nouă, iar deasupra la nivel de parter va fi un teren sintetic de sport. Sala veche de sport va fi modernizată iar între cele două săli de sport vor fi create vestiare și spații administrative, o sală de mese și laboratoare de informatică”, a anunțat Cristian Niculae.

În paralel, în corpul B al Școlii Gimnaziale Nr. 1, se lucrează la curățarea pereților de vechile tencuieli interioare pentru pregătirea lucrărilor de reabilitare interioară a clădirii.

Lucrărilor sunt executate de compania MIS Grup.

Corpul A al Școlii Gimnaziale nr. 1 a fost reabilitat în perioada 2010 – 2013, cu finanțare din bugetul local al Primăriei Bistrița. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here