OMV Petrom, companie cu acționariat majoritar austriac, a anunțat schimbări majore făcute de la vârful companiei.

Mai precis, de la 1 ianuarie 2023, s-a produs numirea ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere a Katjei Tautscher, până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor, în urma renunțării lui Johann Pleininger la mandatul său de membru și Vice Președinte al Consiliului de Supraveghere, precum și de membru și Vice Președinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom S.A.

Vezi și De la 1 ianuarie 2023, la vârful OMV Petrom, se vor face modificări majore! Anunțul făcut azi de companie

De asemenea, începând cu aceeași daată, Martijn van Koten a devenit Vice Președinte al Consiliului de Supraveghere și membru și Vice Președinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom S.A.

OMV Petrom a anunțat, la 22 decembrie 2022, că vor fi efectuate aceste modificări majore
„OMV Petrom S.A. anunță numirea Katjei Tautscher ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere cu efect de la 1 ianuarie 2023 și până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor, ca urmare a renunțării lui Johann Pleininger la mandatul său de membru și Vice Președinte al Consiliului de Supraveghere, precum și de membru și Vice Președinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom S.A.

Totodată, începând de la 1 ianuarie 2023, Martijn van Koten devine Vice Președinte al Consiliului de Supraveghere și membru și Vice Președinte al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare al OMV Petrom S.A.

Katja Tautscher este licențiată în drept (Magister iuris) la Universitatea din Viena, Facultatea de Drept, Viena, Austria. Este membră a Asociației Avocaților din Austria din 2001 și admisă ca avocat în Anglia și Țara Galilor din 2005. Între 1996 – 2006 a lucrat în diferite posturi în firme de avocatură prestigioase precum Clifford Chance (Düsseldorf), Allen & Overy (Londra, Marea Britanie), Wolf Theiss (Viena, Austria și Ljubljana, Slovenia). Cea mai recentă poziție a ei a fost cea de Director Juridic și Ofițer Conformitate la Borealis AG, Viena, Austria, iar din iunie 2022, Katja Tautscher a devenit SVP Consilier General al OMV Aktiengesellschaft.

Citește și: O tânără drogată și dezbrăcată se plimba pe stradă cu mâinile pline de sânge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.