Klaus Iohannis va fi somat de Fisc să plătească 1,2 milioane de lei, în contul sumelor încasate pentru casa pe care a pierdut-o în instanţă. Notificarea va ajunge în curând la preşedinte, potrivit unor surse.

ANAF va trimite această notificare către Cartea Funciară, iar apoi în două zile aceasta ar trebui să ajungă la Klaus Iohannis.
Președintele va trebui să dea banii fie statului, fie moștenitoarei. Dacă Iohannis nu va primi această notificare, s-ar putea ca președintele ANAF, Ionuț Mișa, să răspundă cu funcția.

1 COMENTARIU

  1. Pai, mai intai trebuie stabilit de Instanta de judecata, a cui proprietate este acel imobil la urma urmei si doar acel proprietar poate formula astfel de pretentii . Daca Johannis a cumparat de la un particular, nu vad cum poate fi obligat la restituirea acestei creante private . Este un perpeetum-mobile foarte vicios, cu o procedura civila foarte greoaie si lunga in timp, astfel ca pana o sa-si vada statul realizat acest „vis” va trage concluzia ca nu-i mai trebuie , asa cum se intampla in toate actele noastre de justitie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.