Scandal uriaș în Parlament în timpul moțiunii de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă

369

Update: Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, în plenul Parlamentului, că fiecare român trebuie să aibă libertatea de a decide unde să îşi ţină banii de pensii.

„Nu s-a pus niciodată problema naţionalizării Pilonului II de pensii. Nici nu s-ar putea pentru că fondurile acumulate acolo aparţin românilor, iar dreptul la proprietate este garantat prin Constituţie. Vrem, însă, ca fiecare român să aibă libertatea de a decide unde să îşi ţină banii de pensii şi îmi vine greu să înţeleg cum e posibil ca un partid care se pretinde liberal să militeze pentru lipsa opţiunii, impunerea de către stat a locului unde trebuie ţinuţi banii. Nu s-a pus niciodată problema desfiinţării sau naţionalizării Pilonului II, nici nu ar fi fost tehnic posibil”, a declarat Dăncilă, la dezbaterea moţiunii de cenzură ‘Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!’, semnată de PNL, USR şi PMP.

Premierul Viorica Dăncilă susține că moțiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de USR şi PMP este o înșiruire de falsuri. Parlamentarii PNL au desfășurat un banner uriaș în plen și strigă „Demisia!”. Parlamentarii PSD aplaudă discursul lui Dăncilă.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Maaa…. oare in ce tzara a lumii, exista astfel de manifestari huliganice in Parlament ? Opozitia are rolul ei , nu zice nimeni ca nu intr-o tzara democratica ( si civilizata ) si-i pot trage pe cei aflati la butoane de … ” orice ” … ca de aia-i democratie, dar s-o faca educat si civilizat nu sa urle ca bezmeticii pe strazi si in incinta salii de sedinte, sa vada toata lumea cat de NE.civilizati si NE.guvernabili suntem .
    Era de asteptat ca nu va trece motiunea si nici nu ne-am fi dorit, iar cei care zbiara in drum la indemnul PNL, PMP si USR-ului ( mai ales ) sa inteleaga ca nu i-au mandatat nimeni sa ne reprezinte pe noi marea majoritate a romanilor si ca urla degeaba ! Eu sa fiu ca ” jandarmii ” le-as trage niste bastoane de dr.acii i-ar lua . I-as aduna pe toti cu autobuzele si i-as duce undeva la munca in folosul comunitatii mai degraba … daca tot n-au altceva de facut …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here