SCANDAL MARE între taximetriști și căruțași. Vezi câte persoane au fost reținute

228

Cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore și sunt cercetate pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere. 

 

Potrivit IPJ B-N, în localitatea Viișoara, luni, a avut loc un accident rutier, în care un taximetru a intrat în coliziune cu o căruță. În același timp, între persoanele implicate a izbucnit un conflict în urma căruia au fost avariate 3 taximetre.

Persoanele implicate s-au agresat reciproc, însă nu au avut nevoie de îngrijiri de specialitate din partea medicilor.

Totodată, scandalul iscat între cele două grupuri de persoane care se aflau în patru căruțe, respectiv patru taximetre, a fost înlăturat de către polițiști.

De asemenea, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de doi conducători auto, ambii de 29 de ani, din localitățile Blăjenii de Jos, respectiv Viișoara și un căruțaș, de 25 de ani, din Recea, județul Cluj.

Cei trei au fost prezenți, marți, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar față de tînărul de 25 de ani.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Bistrița au epistat și reținut pentru 24 de ore încă doi tineri, de 19 ani, respectiv 24 de ani, amândoi din Recea, județul Cluj, fiind cercetați pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here