Scandal seara trecută în plină stradă la Bistrița, oamenii legii au aplicat amenzi usturătoare celor care au perturbat liniștea.

Două grupuri de scandalagii au fost reduse de jandarmii bistrițeni. Oamenii legii au aplicat sancțiuni de 2200 de lei, respectiv 1700. Primul grup a fost localizat în jurul orei 18:00, după ce patru persoane au provocat un scandal în timp ce erau beți. Au sunat inclusiv la numărul de urgență 112, însă nejustificat, spun autoritățile.

Cei patru scandalagii au plecat acasă cu o sancțiune de 2200 de lei pentru provocarea și participarea la scandal, adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, consum de alcool în spațiul public neamenajat, respectiv apelarea nejustificată la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Un alt grup de scandalagii, au fost identificați în parcul municipal, cinci tineri au început un scandal cu părinții care își petreceau timpul alături de copii. Conform bistriteanul.ro, jandarmii au intervenit din nou și au aplanat conflictul, tinerii fiind puși să plătească 1700 de lei pentru sancțiunea aplicată.

„Chiar dacă înspre seară vremea s-a mai răcorit, spiritele s-au încins din nou, de această dată în parcul municipal, unde cinci tineri au provocat un scandal în mijlocul familiilor care au ieșit cu cei mici să petreacă câteva momente de liniște și relaxare. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului și au aplicat sancțiuni în valoare totală de 1.700 de lei pentru: provocarea și participarea la scandal, respectiv adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, a transmis IJJ BN.

Citește și: Petre Daea, ministrul agriculturii va face o vizită la Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here