Şase bistriţeni protestează în sala de şedinţe a consiliului local

1109

A început ultima şedinţă a Legislativului local bistriţean. Pe ordinea de zi figurează nu mai puţin de 24 de proiecte de hotărâri.

Şase bistriţeni protestează în linişte în sala de şedinţe cu privire la mai multe aspecte care marchează viaţa municipiului, începând de la tăierile care au avut loc în Pădurea Codrişor, dar şi proiectul de reabilitare al Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, pentru care municipalitatea a pierdut de curând finanţarea din fonduri europene.

P1840618

Pârtia din Wonderalnd este un alt proiect în care Primăria condusă de Ovidiu Creţu investeşte foarte mulţi bani, peste 4 milioane de euro, şi pentru care cei şase cetîţeni îşi arată nemulţumirea.

Nu este trecută cu vederea nici propunerea de înfiinţare a Liceului Maghiar din Bistriţa.

 

5 COMENTARII

  1. Ce mult regret ca nu pot fi alaturi de voi. Rugamintea mea este sa nu-i slabiti deloc pe acesti alesi locali cu doua fete, pana cand ii va prinde rusinea, si ne vor privi cu toata atentia. Nici un efort nu este in zadar.El trebuie continuat. Va felicit si ma inclin cu respect voua….nu lor. SARBATORI FERICITE si VIATA LUNGA !!!

  2. LICEU MAGHIAR LE MAI TREBUIE SI IN BISTRITA ?DUCA-SE INVIRTINDU-SE SA VB ROMANESTE SI APOI PLACERI IN LIMBA MINORITATI LOR CE NU LI SE INVIRTE LIMBA IN GURA PT A SE EXPRIMA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here