Autoritățile locale din Sângeorz Băi au predat Companiei Naționale de Investiții (CNI) amplasamentul pentru construirea unui complex sportiv în oraș, investiție care se cifrează la circa două milioane de euro. Concret este vorba despre edificarea unui stadion de fotbal, care va avea tribună pe 3 niveluri. 

Proiectul susținut din fonduri structurale de la Compania Națională de Investiții și anume “CONSTRUIRE COMPLEX SPORTIV ÎN ORAȘUL SÂNGEORZ-BĂI, STRADA SOMEȘULUI, JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD” are drept operațiune punerea la dispoziția cetățenilor orașului Sângeorz-Băi a unui stadion de fotbal destinat desfășurării de activități sportive de tip fotbalistic, atât din postura de spectator, cât și din postura de sportiv sau oficial delegat.

Noul complex, prin structura, compartimentarea și dotările sale va asigura funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive la standard europene, investiția concretizându-se într-un teren de fotbal nou și într-o construcție nouă (tribună) pe 3 niveluri, care să satisfacă atât din punct de vedere sportive, cât și organizatoric desfășurarea  de activități sportive de tip fotbalistic.

Investiția are o valoare de aproximativ 2 milioane euro, lucrările urmând a fi executate de firma SC Transilvania Grand Construct SRL.

Astfel, în acest context s-a predat amplasamentul în vederea îndeplinirii acestui frumos proiect, care asigură funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive, pentru un număr mare de jucători legitimați, atât la echipa de seniori, cât și la echipa de juniori, precum și staff tehnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here