Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Timiș, împreună cu ofițeri SRI, au descins, joi, în zece locaţii din Timişoara şi una din Caraş-Severin.

Poliţiştii au dat 17 amenzi de peste 200.000 de lei şi au confiscat 1.300 de kilograme de carne de pui şi 6.800 de lei şi au suspendat activitatea pe trei luni a opt societăţi în urma celor 11 percheziţii care s-au desfăşurat, joi, în Timiş şi Caraş-Severin, pentru combaterea evaziunii fiscale.

În urma celor 11 percheziţii care au avut loc în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, poliţiştii au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 210.000 lei, pentru efectuarea de acte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, fără a emite bon fiscal sau lipsa autorizaţiei de funcţionare a societăţilor, potrivit unui comunicat de presă de joi seară al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, notează Mediafax.

Totodată, au fost verificate 27 de societăţi comerciale, fiind suspendată activitatea pe trei luni a opt dintre acestea, pentru efectuarea de operaţiuni economice fără a emite documente fiscale legale.

Au fost confiscate 1.300 de kilograme de carne de pui pentru care nu existau documente de provenienţă şi care era depozitată în condiţii sanitar-veterinare necorespunzătoare, fiind confiscaţi şi 6.800 de lei, proveniţi din vânzări fără emitere de bonuri fiscale.

De asemenea, în urma percheziţiilor, zece persoane au fost conduse la audieri.

Cercetările vor continua în acest caz, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.