În capitală funcționează foarte multe saloane de masaj erotic, multe dintre ele fiind ușor de găsit chiar în zone circulate. Nu se mai feresc să își expună oferta serviciilor de acest gen, întrucât funcționează legal. Publicul nu mai este străin de acest concept. Deși nu toți tolerează ideea sau nu sunt public consumator, totuși astfel de saloane nu duc lipsa de persoane interesate.

Multe saloane, puține care oferă și calitate

Masajul erotic este nimic mai mult decât despre tehnici de masaj combinate cu arta seducției. În mare parte domeniul se adresează bărbaților și maseuzele sunt exclusiv femei. Pentru că sunt și saloane care merg pe premiza că sexualitatea, eroticul oricum vinde, nu se axează așadar pe calitatea experienței pe care clienții o trăiesc în salon, pe durata sesiunii de masaj și nu numai.

Pentru cei care doresc să aleagă un salon masaj erotic Bucuresti trebuie să aibă în vedere toate detaliile înainte de a rezerva o oră alături de o maseuză preferată. Relevant ar fi desigur experiența altora care recomandă un anumit salon.

Ce contează pentru client

Oricine ar trece pragul unui astfel de salon este interesat să nu aibă parte de intimitate și confidențialitate. Detaliile despre programare se pot realiza și online sau prin telefon, pentru a putea cere detalii. Artemis spre exemplu pune la dispoziție și o galerie foto pentru a simplifica modul în care bărbații își aleg maseuza preferată.

Condițiile de programare contează și ele. Oferta de la https://masajclub.ro/ vine să contrazică stilul clasic și presupune așadar ca cei interesați să poată să își prelungească timpul alături de maseuză. Sesiunea de masaj durează 60 de minute, iar oferta include posibilitatea de a prelungi până la 90 de minute.

Interesant este de asemenea că masajul în sine se poate desfășura și la hotel, nu doar în camerele amenajate ale salonului. Totuși de preferat să nu se întâmple astfel pentru că în saloane de genul decorul este amenajat favorabil pentru că toți cei care ajung aici să se relaxeze, să aibă parte de intimitate, pentru ca masajul în sine să fie singura atenție, preocupare, pentru ca nimic să nu deranjeze. Așadar vizual și nu numai, decorul este realizat astfel încât să se țină cont de detalii – muzică în surdină, aromaterapie, confort, lux, mini bar inclus.

Nu doar posibilitatea de a alege maseuza dorită, de cele mai multe ori fiind vorba de atracția fizică, dar și tipul de masaj, deloc banal sunt aspecte ce contribuie și ele la mulțumirea publicului.

Prețuri și masaje

Suntem tentați de fiecare dată să punem prețul mai presus de toate, ca motiv principal pentru alegerile făcute. Când vine vorba de masajul erotic, lucrurile nu fac excepție. Există varietate întrucât saloanele de acest gen nu își permit să plictisească publicul, care de altfel tocmai asta caută, să alunge monotonia, să găsească maniere prin care să se bucure de erotic, descoperind și alte preferințe personale.

La Artemis tipurile de masaje sunt variate, de la cel VIP la cel clasic. Pentru începători sunt recomandate cele topless sau nude, în timp ce pentru cei care își doresc mai mult și nu au rezerve, nu sunt deloc timizi pot fi recomandate masaje cu două sau trei maseuze, cu duş asistat și multe altele.

Prețurile sunt și ele la fel de variate și depind de alegerile făcute, de durata sesiunii, unde va avea loc de asemenea. Pentru plăcerea aceasta cei interesați ajung să scoată din buzunar câteva sute de lei. Totuși primează experiența în sine.

Beneficii

Masajele de acest gen au devenit mai populare în masura în care cei care au trăit acest tip de experiență au simţit pe propria piele ce beneficii rezultă din aceasta. Poate fi vorba de un beneficiu emoțional și nu numai. Arta eroticului, a seducției, stimularea simțurilor și abordarea în intimitate sunt câteva dintre acestea.

Departe de a fi un act în sine, ci o formă de terapie de ce nu, masajul erotic demonstrează care sunt limitele, dar și preferințele în intimitate. Pentru că în lista de la Artemis este inclus și un tip de masaj pentru cupluri, merită amintit și beneficiul pe care femeile îl cunosc din această experiență, ce ține de cunoașterea partenerului și la alt nivel. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here