Un bărbat din Salva a fost pus, luni, sub control judiciar, după ce polițiștii au descoperit că acesta deținea ilegal în locuința sa o armă cu aer comprimat. Bărbatul își procurase arma în anul 2015, din Germania.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează cercetări într-un dosar penal de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, sub coordonarea unui procuror, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că, în cursul anului 2015, un bărbat de 28 de ani, din Salva ar fi procurat din Germania și ar fi introdus ilegal pe teritoriul României o pușca cu aer comprimat, din categoria armelor neletale, supuse regimului autorizării. De asemenea, acesta ar fi deținut-o fără drept la locuința sa din localitatea Salva„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Luni, 10 iunie, bărbatul din Salva a fost pus sub control judiciar de către procurorul de caz, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here