S-a folosit de o chichiță legislativă! Ovidiu Crețu a atribuit un contract baban pentru repararea pârtiei de schi, înainte de a avea girul Consiliului Local

378

 

Aproape 400.000 de euro au intrat în buzunarele celor de la Kranz Eurocenter pentru reparațiile la pârtia de schi. Pârtia de schi a fost deschisă mai puțin de o săptămână în tot sezonul trecut, iar anul acesta Dealul Cocoș mai înghite o tură de bani. Asta după ce terenul pârtiei de schi a luat-o la vale și are nevoie de lucrări complexe de consolidare. Culmea, contractul a fost atribuit înainte de a avea votul consilierilor locali pe rectificarea bugetară.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. Nu cred ca exista primari care sa vrea raul comunitatii si ceea ce face domnul primar Cretu, este foarte bine . Uitati-va si faceti o comparatie cum arata Bistrita inainte si ce frumos arata acum .
    „Gica Contra ” au fost dintotdeauna si vor exista in veci, functie de ce interese ” ascunse ” exista si pe „coada ” cui se … ” calca „.

  2. Oare exista cineva care chiar crede ca tov. primar face chestiile astea doar asa, pe ochi frumosi ? Orice miscare din banii publici se face pe spaga serioasa, ca doar nu arunca cu banii din propriul buzunar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here