S-au crezut în Vestul sălbatic! Augustin Cornel și Cornel Augustin, după gratii pentru 30 de zile

612

Un bărbat de 42 ani, din București a sesizat, luni, poliția cu privire la faptul că, pe raza localității Cristeștii Ciceului, ar fi fost agresat fizic de către două persoane. În plus bucureșteanul a rămas și fără bani și fără trei telefoane mobile, paguba ridicându-se la circa 1.000 lei.

Agresorii au fost depistați de polițiști care le-au întocmit dosar penal pentru tâlhărie, iar procurorii i-au trimis în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, care în final a fost admisă, astfel că cei doi au ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile.

 

 

La data de 30 aprilie a.c., un bărbat, de 42 ani, din București a sesizat poliția cu privire la faptul că, pe raza localității Cristeștii Ciceului, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, transmite IPJ BN într-un comunicat.

De asemenea, agresorii i-ar fi sustras suma de 780 lei și 3 telefoane mobile în valoare de 300 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar ca urmare a cercetărilor efectuate cu operativitate au fost identificați doi tineri, de 16 ani, ambii din Cășeiu, județul Cluj, bănuiți de comiterea faptelor.

Față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, iar la data de 1 mai a.c., au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

Judecătoria Beclean și-a însușit propunerea, dispunând față de cei doi măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cei doi agresori se numesc Cornel Augustin Lingurar și Augustin Cornel Rostaș, iar bucureșteanul tâlhărit – Dumitru Baranka.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here