Doi bărbați din Bistrița au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au furat mai multe bunuri și bani din magazine de pe raza municipiului. Bunurile furate au fost descoperite de polițiști cu ocazia perchezițiilor care au avut loc duminică la domiciliul celor doi bistrițeni.

Luni, la propunerea polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, instanța Judecătoriei Bistrița a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile a doi bărbați, unul de 25 de ani, celălalt de 31 de ani, ambii din Bistrița, care au comis furturi din magazine.

La data de 15 septembrie, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii de investigații criminale, fiind bănuiți că la data de 13 septembrie 2019 ar fi sustras o sumă de bani și mai multe bunuri, dintr-un magazin din Bistrița. De asemenea, bărbatul de 25 de ani este bănuit că, la data de 6 septembrie a.c., ar fi sustras bani și obiecte de îmbrăcăminte dintr-un alt magazin din Bistrița„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

La domiciliul celor doi a fost efectuată o percheziție, ocazie cu care au fost ridicate mai multe articole de îmbrăcăminte și alte bunuri, reclamate ca fiind sustrase.

În continuare, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Bistriţa efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora şi pentru recuperarea prejudiciului produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here