S-au ales cu dosar penal! Cinci bărbați, prinși încercând să vândă parfumuri contrafăcute

332

Peste 280 de parfumuri contrafăcute au fost confiscate de polițiștii bistrițeni, de la cinci bărbați din București și județele Ilfov, Prahova și Galați, care încercau să le comercializeze. Pe numele acestora, polițiștii au deschis un dosar penal.

 

În cadrul unei acțiuni economice care a avut loc joi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, au depistat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 25 ani și 30 ani, din București, respectiv din județele Ilfov, Prahova și Galați, în timp ce ofereau spre vânzare parfumuri, care purtau reprezentări grafice ce indicau mărci notorii identice sau similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Cu ocazia controlului și a verificărilor de specialitate efectuate, polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice au ridicat în vederea confiscării peste 280 de parfumuri, care nu aveau documente de proveniență legală, acestea fiind ambalate şi etichetate în mod asemănător produselor înregistrate„, se precizează într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here