S-a aflat afacerea secretă a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea. Fosta „Blondă de la Cotroceni” ar avea dividende la o importantă firmă de taximetrie, despre care ar exista informații că este cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, informează publicația Național.

Sursa citată menționează că respectiva companie de taximetrie este o afacere derulată prin intermediari de către fostul ministru al Turismului.

Mai mult, Național scrie că procurorii DNA nu s-au atins de această afacere fostului ministru, deoarece „conștientizează că totul până la bani, că altfel chiar s-ar deschide o „Cutie a Pandorei”, care nu ar mai putea fi închisă apoi de nimeni și de nimic”.

„Pe tot timpul procesului Elenei Udrea, procurorii anticoruptie au tinut-o langa cu acuza ca, pe cand aceasta era ministrul Dezvoltarii ar fi primit mita o geanta cu 900.000 de euro, chiar in biroul sau. Si chiar daca instanta de judecata din campul tactic nu s-a aratat deranjata in vreun fel de inadvertenta ca in ziua incriminata Udrea chiar nu a fost la birou, ramane totusi marea intrebare de ce s-au chinuit atat procurorii Laurei Codruta Kovesi cu intocmirea si sustinerea unui astfel de rechizitoriu…”

Cand putea mult mai lesne sa incerce sa o ”agate” doar luand urma ”dividendelor” unei importante firme de taximetrie! Despre care existau oricum informatii ca ar fi fost adevarata si cea mai sigura sursa de venit a Elenei Udrea, inclusiv pentru partidele de shopping ”ca fetele”, de zeci de mii de euro, la Paris”, scrie, printre altele, sursa citată.

SURSA: bugetul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here