Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat în această dimineață, printr-o postare pe o rețea socială, că în România a început deja producția măștilor de protecție. Potrivit acestuia, din 15 aprilie ar trebui să se ajungă la 500.000 de bucăți pe zi.

„A început producţia primelor măşti în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi, iar din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv, aproximativ 4 milioane de măşti lunar”, scrie Virgil Popescu pe rețeaua socială.

”Le mulţumesc celor de la Techtex, membră a grupului Taparo, care produc materialul exterior al măştilor, primele două straturi, dar de acum şi produsul finit. Vom ajuta compania românească să investească în continuare pentru a produce şi ultimul strat pentru măşti tot în ţara noastră. Pentru că în aceste zile de criză globală avem nevoie de propriile resurse pentru a-i proteja pe români, pe cei din prima linie. Împreună facem România bine”, a adăugat Popescu.

sursă: antena3.ro

2 COMENTARII

  1. Tare AS VREA SA VAD CUM ROMANIA SE TREZESTE, ISI BAGA PICIORUL IN EA (m) ue SI INCEPE SA-SI FABRICE TOT CEEA CE ESTE NECESAR IN TZARA SI ASA CUM a facut CEAUSESCU, SA IMPORTAM EXCLUSIV DOAR CEEA CE NU PUTEM PRODUCE DIN LIPSA DE TEHNOILOGIE ( pana ne-o facem si pe aia ) . Sa avem noi locuri de munca si nu strainii, la poarta carora , vesnic sa fim nevoiti sa cantam ” Trei iezi cucuiezi ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here