România nu a fost invitată la deschiderea oficială a Ambasadei SUA de la Ierusalim

92

România nu a primit invitaţie de participare la deschiderea oficială a Ambasadei SUA la Ierusalim, dar a participat printr-un reprezentant al Ambasadei din Israel la recepţia organizată duminică de ministerul israelian al Afacerilor Externe.

Potrivit Hotnews, la evenimentul care a avut loc duminică 13 mai, au fost prezente doar patru ţări din Uniunea Europeană: România, Austria (guvernare dreapta –extrema dreaptă), Cehia (preşedinte Miloş Zeman, pro rus) şi Ungaria (guvernare dreapta populistă a lui Viktor Orban).

 

Marius Vasilică

1 COMENTARIU

  1. Pai tocmai pentru ca exista vesnica sicanare … ” hentzuri ” , „dat la gioale ” … si raca dintre ” Palate ” .
    In Romania este imperios necesara modificarea Constitutiei si reformularea formei de guvernare: Ori total Republica Prezidentiala , ca cea americana ruseasca si altor asemenea republici in care presedintele tzarii este si prim-ministru al guvernului , ori total Republica Parlamentara , unde atat seful statului, cat si al guvernului este hotarat de Parlament si cu sigurantza ca atunci nu vor exista „puteri antagoniste ” … deoarece toti cei aflati ” la butoane ” vor fi de aceiasi „grupare politica ” … iesita legal prin alegerile democratice .
    Asa cum este la noi, odata ca alegerile sunt decalate… si alta… ca rar se intampla ca presedintele tzarii sa fie din aceiasi tabara ca si guvenul ori cei din drupul majoritar-politic aflat la guvenare si se ” contreaza ” reciproc din interesul lor strict politic si nu al tzarii pe care o pastoresc .
    Cine sa vada si sa rezolve asta , ca noi ( ” boborul ” ) doar … constatam … ne miram … si ” ne uitam ca cioara-n nuca ” … !
    Maaaaa… suntem de rasul rasului… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here