Român din Camorra arestat la Napoli

334
Sursa foto: gazetaromaneasca.ro

Patru arestări au fost executate recent, la Napoli, pentru extorcări ale camorrei asupra unor întreprinzători italieni, consemnează publicația de limba română din Italia, gazetaromaneasca.com. Carabinierii au pus în aplicare un mandat de arestare emis de Direcţia Districtuală Antimafia napolitană împotriva unor afiliaţi ai clanului D’Ausilio.

 

La închisoare au ajuns Antonio D’Ausilio, 36 de ani, Vittorio Albano, 43 de ani, Alessandro De Falco, 25 de ani, şi Lucian Mihai Stănică, român de 31 de ani. Judecătorul de instrucţie a validat arestările dispunând ducerea acestora la închisoare.

Clanul D’Ausilio este activ în zonele Bagnoli şi Cavalleggeri d’Aosta, şi este considerat responsabil de mai multe tentative de extorcare, agravate de finalităţi mafiote, în dauna unui industriaş din sectorul naval şi a unuia din sectorul alimentar.

Militarii de la Arma au constatat că după arestarea şefilor clanului, operaţiune care a perturbat gruparea criminală, grupul era în curs de reorganizare, mai ales după evadarea lui Felice D’Ausilio, pe 11 mai, dat încă în urmărire. Zona este în centrul unor atacuri repetate şi raiduri intimidatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here