Deputatul liberal bistrițean Robert Sighiartău îl critică dur pe premierul Marcel Ciolaci, după ce Guvernul a decis limitarea plăților cash, măsură care vizează atât persoanele fizice, cât și pe cele juridice.

Potrivit deputatului bistrițean, prin această măsură, Marcel Ciolacu, pe lângă faptul că lovește în propriul electorat, consecințele vor fi pe termen lung, afectând bunăstarea românilor dar și a mediului economic.

„Am aflat aseară (n. r. – marți seara) cu toții că Marcel Ciolacu este supărat că restul poporului, în afară de el, nu aplaudă măsura de limitare a cash-ului. Adică el ne spune tuturor că trebuie să facem ce zice el pentru că e bine deoarece el are experiență și știe.

Afirm cu tărie că ne aflăm într-o premieră absolută din cariera politică a d-lui Ciolacu.

Prin plafonarea cash-ului la persoane fizice și juridice este pentru prima dată când Marcel Ciolacu își lovește și propriul electorat.

Ce nu poate să înțeleagă este că această măsură pe care ne-a bagat-o pe gât și nouă, liberalilor, va avea consecințe pe termen lung exact inverse decât cele cu care se laudă el.

De aceea, ca să înțeleagă dl Ciolacu despre ce vorbesc, îi sugerez:

– Să îi explice țăranului român care are între 5 și 50 de vaci, oi sau capre, că nu mai poate să încaseze banii cash de la achizitorul care îi colecta laptele pentru a-l duce la procesare. Ca urmare, trebuie să îl bea el pe tot sau să meargă în primul oraș aflat la 50 de km ca să deschidă cont la bancă. După care musai să îl convingă să voteze cu PSD.

– Să îl anunțe dl Ciolacu și pe agricultorul român care are o livadă de fructe sau pe cei care au grădini de legume, că nu mai pot să le vândă așa cum venea achizitorul să le ia, pentru că procesatorul respectiv nu mai poate să le cumpere pentru că depășește plafonul de casă și, în final, să nu uite să îl roage și pe acesta să voteze PSD la anul.

– Să pună dl Ciolacu afișe în toate orașele mici și mijlocii din România, în care se organizează târguri și oboruri pentru ca oamenii să nu mai cumpere animale dacă nu au conturi bancare. Pe oamenii aceștia să nu îi mai roage să voteze cu PSD la anul pentru că oricum nu vor mai vota.

Exemple de genul acesta pot continua până când toți românii, inclusiv votanții PSD, își vor pune următoarea întrebare: De ce să îl credem pe pesedistul Marcel Ciolacu că va respecta această lege dacă predecesorul său, Mihai Tudose, nu a făcut-o?

(La politicienii PSD este regulă să nu respecte legea, vezi link.)

Îl rog pe dl Ciolacu să renunțe la ideea de a trimite ANAF-ul să confiște pușculițele tuturor copiilor din România”, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.