Robert Sighiartău: Cea mai proastă guvernare din istoria țării! Se va vedea la alegerile din 2019

68

Deputatul liberal Robert Sighiartău atrage atenția membrilor ALDE și UDMR că vor fi taxați de electorat la următoarele alegeri din 2019. Asta în condițiile în care, în România, calitatea vieții este cea mai scăzută din Uniunea Europeană, în timp ce investițiile sunt aproape de zero. 

 

Seecretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, trage un semnal de alarmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cu privire la faptul că cifrele oficiale care indică nivelul de trai din România sunt tot mai alarmante. Din acest motiv, partidele care susțin astăzi PSD la guvernare, respectiv ALDE și UDMR, vor fi taxate dur de către alegători.

În atenția ALDE și UDMR: la alegerile viitoare, foarte mulți votanți nu vor uita și ierta complicitățile cu clica lui Dragnea.

Cifrele oficiale sunt tot mai alarmante. Banii din creșterea economică se duc în economiile altor state, pe importuri care cresc galopant. Deficitele se adancesc, împrumuturile externe devin tot mai mari și cu costuri tot mai piperate. Răstimp în care marile investiții sunt aproape de zero și calitatea vieții din România este cea mai scăzută din Uniunea Europeană„, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa socializare.

Potrivit lui Sighiartău, minciuna și manipularea nu mai pot acoperi realitatea, iar complicitățile cu „clica lui Dragnea” care împinge România la dezastru, nu vor fi iertate de alegători.

Asta trebuie să o știe și cei de la ALDE, care umblă cu șmecherii ca să fie la guvernare și ca să plătească mai puțin pentru complicitatea cu Dragnea și PSD la nenorocirea României. Asta trebuie să o știe și UDMR, care îi sprijină din Parlament și se face că nu vede cea mai proastă guvernare din istoria țării.

Complicitățile cu clica lui Dragnea la dezastrul spre care această guvernare împinge România nu vor fi nici uitate, nici iertate de foarte mulți dintre cetățenii României. Se va vedea la alegerile din 2019„, a conchis Robert Sighiartău.

3 COMENTARII

  1. Robitza draga, bucurati-va de situatie … si ” ungeti ” bine roata sa se invarta , ptr ca s-ar putea sa fie ruginita si sa ramana impotmolita asa cum este ea astazi si atunci veti constata cu amaraciune ca aveti doar ” visuri erotice ” …
    Bine inteles ca ” people ” ar dori un partid care sa le dea ” lapte si miere ” ( peste tot… nu doar pe/in cozonac … ) si ne-am bucura sa fiti voi ” aia ” !

  2. Daca la viitoarele alegeri vor iesi cei din actuala opozitie, EU O SA-MI MANANC … ” sapca ” ! Inafara de patronii care se comporta ca ” stapanii de sclavi ” in raport cu salariatii acestora ( si eventual membrii familiilor acestora … desi nu prea cred… ) , nimeni nu-i vor vota pe cei din actuala opozitie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here