Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean, Robert Sighiartău a votat „pentru un viitor mai bun” al județului, pentru „altă etapă de dezvoltare”.

„Am votat pentru un viitor mai bun pentru acest județ, județul nostru binecuvântat de Dumnezeu. Am votat pentru un județ liber de orice interese, de orice caracatiță, un județ în care toți oamenii au șanse egale, un județ în care să ne dezvoltăm din punct de vedere economic, să trecem într-o altă etapă de dezvoltare, în care să avem centuri ocolitoare, drumuri expres, un turism dezvoltat, un județ în care toți oamenii să trăiască bine, și mai ales copiii noștri, iar tinerii să nu mai fie nevoiți să plece”, a declarat Robert Sighiartău.

Totodată, el i-a îndemnat pe toți locuitorii județului cu drept de vot să meargă la urne și să voteze.

„Îi rog pe toți cetățenii județului Bistrița-Năsăud să iasă la vot. Puterea este la ei astăzi, de aceea îi îndemn pe toți, cu mic cu mare să iasă la vot și să aleagă un viitor mai bun pentru copiii lor și pentru tineri. Ne trebuie un județ pe mâini curate dacă vrem să fim fruntea în această țară”, a spus candidatul la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

În ceea ce privește alegerile europarlamentare, Robert Sighiartău își dorește în Parlamentul European „parlamentari curajoși, care să reprezinte țara cu curaj acolo, pentru că avem aceleași drepturi, aceleași șanse. Avem nevoie de voci curajoase care să reprezinte interesele României”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.