Rezultate onorabile pentru 4 elevi români premiați cu medalii

51

La a doua ediție a Olimpiadei Europene de Informatică pentru Juniori (EJOI), desfășurată la Innopolis, unde au fost prezenţi 80 de elevi din 21 de ţări, elevii români au obținut o medalie de aur, două de argint și una de bronz, informează Ministerul Educației Naționale într-un comunicat transmis joi.

Sursa fotografiei: Pagina de facebook a Ministerului Educației Naționale- România

Medalia de aur a fost obţinută de Alexandru Luchianov, elev în clasa a VII-a, la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti; medaliile de argint le-au revenit lui Albert Antoniu Greaca, elev în clasa a VIII-a, la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti şi lui Andrei Moldovan, elev în clasa a VII-a, la Şcoala gimnazială nr. 79 din Bucureşti. Medalia de bronz a fost primită de Luca Perju Verzotti, elev în clasa a VII-a, la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti.

 

Participanţii sunt elevi din învăţământul secundar, cu vârsta de până la 15 ani, fiecare echipă având doi profesori coordonatori şi maximum 4 elevi, potrivit regulamentului, potrivit comunicatului de pe edu.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here