După centralizarea voturilor în toate cele 313 secții de votare din județul Bistrița-Năsăud, situația este următoarea, potrivit datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă:

– Voturi valabil exprimate: 130.410

– Voturi nule: 1.442

Klaus Iohannis (PNL): 93.768 voturi – 71,90%

Viorica Dăncilă (PSD) – 36.642 voturi (28,09%)

4 COMENTARII

  1. No PSD-istilor, n-ati intzeles jocul politic facut de Johannis cu Tuta de Veorica , NO AMU MUCLES ! 5 ANI DE ZILE DE ACUMA INCOLO … n-aveti decat sa faceti ca ” broscoii pe balta ” !
    Intelegeti ma odata ca trebuie sa va dezmembrati PSD-ul ASTA DE C*CAT si ca trebuie sa va faceti formatiuni politice zonale ( de Transilvania, de Banat, de Maramures, de Moldova, de Dobrogea, de Regat, DE OLTENIA, … de Bucuresti si de…. si de …si de… ) chiar de stanga ori centru stanga, unde sa aiba fiecare formatiune ” seful ” ei … si niciodata sa nu poata dispune si hotari o … ” Tuta de Teleorman ” , toate hotararile sa fie luate cu consultarea tuturor, pe baza de vot SI MEMBRII DE PARTID SA POATA DESTITUI ” SEFUL ” CU O MAJORITATE DE VOTURI DE 50+ 1 DIN MEMBRII PARTICIPANTI LA SEDINTA LEGAL CONVOCATA , ORICAND , iar la al;egeri fiecare sa aiba dreptul sa propuna un candidat ptr sefia statului !
    Intelegeti mai fraierilor, ca toate procentele MICI adunate, vor fi mult mai puternice decat un singur procent MARE ( si prost , condus de o ” tuta ” ) .
    Daca faceati voi o „aliantza de trecut vadul „… cu Barna de Hastag , astazi Johannis era istorie , asa… MUUUUUCLEEEES ! SA NU MAI AUD DE VOI , DE INGANFALA , PROSTIA SI MAGARIA DE CARE ATI DAT DOVADA !
    ORICUM … MI SE PARE FOARTE SUSPECT SI CURIOS, CUM DE IMEDIAT CE IESEA DIN SONDAJE CA BARNA ESTE PERICULOS PTR JOHANNIS , imediat i s-a intocmit un dosarel penal … si acuma te pomenesti ca Barna se va uni cu PNL-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.