Regizor cunoscut international implicat din nou intr-un scandal sexual

247

Scandal de proporţii la Hollywood! Încă o femeie îl acuză pe celebrul regizor Roman Polanski de abuz sexual asupra unui minor, scrie The Guardian.  O a treia femeie îl acuză pe directorul de film, Roman Polanski, că a atacat-o sexual în anii ’70, la 40 de ani după ce a încercat să violeze o altă fată.

Identificată doar ca Robin, femeia a declarat într-o conferinţă de presă la Los Angeles că a fost „abuzată sexual” în 1973, când avea 16 ani. Aceasta a spus că, la o zi după ce a avut loc incidentul, i-a mărturisit unui prieten cele întâmplate.

„Motivul pentru care am păstrat pentru mine ce s-a întâmplat este pentru că nu am vrut ca tatăl meu să facă ceva care să-l bage la închisoare pentru tot restul vieţii”, a mărturisit Robin.

Femeia a decis să mărturisească ce a păţit după ce a aflat că ar putea fi abandonat dosarul împotriva lui Polanski, pentru că victima a cerut unui tribunal din Los Angeles să încheie cazul.

Samantha Geimer a declarat în instanţa de judecată în iunie că l-a iertat pe celebrul regizor pentru atac şi că doreşte ca totul să se termine.

Robin, care a apărut împreună cu avocatul din Los Angeles, nu îl poate da în judecată Polanski deoarece faptele s-au prescris. Cu toate acestea, ea poate depune mărturie împotriva regizorului în dosarul intentat de Geimer, care nu este singura femeie care l-a acuzat pe Polanski de agresiune sexuală.

În 2010, actriţa britanică Charlotte Lewis, reprezentată tot de avocatul lui Geimer, a susţinut că regizorul a abuzat-o la Paris, în 1983, când avea 16 ani.

Regizorul filmului ”Rosemary Baby” a fugit în SUA în 1978, după ce a recunoscut violul statutar al lui Samantha Geimer, care avea vârsta de 13 ani.

În vârstă de 83 de ani, regizorul a petrecut 48 de zile în custodie pentru a fi supus unei evaluări psihiatrice înainte de a fi eliberat.

Documentele de judecată depuse de avocatul său, Harland Braun, au arătat că lui Polanski i-a fost promis faptul că va fi singura dată când va primi o pedeapsă dată de către judecătorul care supraveghează cazul.

Dar, după ce s-a convins că acordul de pledoarie va fi anulat, regizorul a fugit în Franţa, refuzând să se întoarcă în SUA fără asigurări că nu va servi niciun an suplimentar de închisoare.

Polanski, căsătorit cu actriţa franceză Emmanuelle Seigner, cu care are doi copii, rămâne cetăţean al Poloniei şi al Franţei.

Roman Polanski (născut Rajmund Roman Thierry Polański, 18 august 1933, Paris) este un regizor, producător de filme, actor şi scenarist cu dublă cetăţenie: poloneză şi franceză.

2 COMENTARII

  1. Normal ca femeile se revolta atunci cand barbatii in loc sa le f..a pe ele, se f.t in c.r unul pe altul… si ele ajung sa-si bage morcovi, carnatzi, salam, cucuruzi si alte …”chestii „… artificiale … Vai… vai… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here