Proprietarul britanic de cluburi de noapte Peter Stringfellow, prin ale cărui localuri au trecut figuri legendare ca Beatles, Kinks sau Jimi Hendrix, a murit joi la 77 de ani, a anunţat reprezentantul său citat de EFE. 

Supranumit „Regele Cluburilor”, Stringfellow, care are patru fiii, a murit în urma unui cancer, potrivit reprezentantului său, care a cerut mass-media să fie respectată intimitatea familiei.

„Este o veste foarte tristă. Peter a murit la primele ore ale dimineţii. A ţinut boala în privat, nu a vrut să povestească. A dorit să o menţină secretă”, a declarat reprezentantul său, Matt Glass.

Cele mai cunoscute cluburi de noapte 

Peter Stringfellow a deschis cluburi de noapte la New York, Miami, Beverly Hills şi Paris, cel mai cunoscut fiind însă cel din Covent Garden, din centrul Londrei.

Prin cluburile sale au trecut figuri reputate ale lunii spectacolului, precum Rod Stewart şi Tom Jones, dar şi celebrul astrofizician britanic Stephen Hawking, care a luat masa cu Stringfellow într-unul din localurile sale nocturne, potrivit mass-media.

Născut în oraşul englez Sheffield, în 1940, Stringfellow a fost cel mai mare dintre patru fraţi, iar în 1962 a primit o scurtă condamnare la închisoare pentru vânzarea de covoare furate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here