avocat Iasi

Orice persoana se bucura de dreptul la aparare. Acesta este principiul fundamental al Dreptului Penal si este important ca toata lumea sa il cunoasca. Sa fii acuzat de o fapta penala reprezinta un lucru grav care te va afecta mult din punct de vedere emotional, motiv pentru care este important sa beneficiezi de ajutorul unui specialist in domeniu.

Un avocat Iasi de Drept Penal cu experienta iti va oferi asistenta, consultanta si reprezentare juridica in toate situatiile care tin de aceasta ramura a dreptului. Asadar, indiferent de gravitatea delictului de care esti acuzat, trebuie sa stii ca te poti baza pe sprijinul acestui specialist. 

Avocatul va fi alaturi de tine de la inceputul procesului penal si iti va oferi asistenta, dar si reprezentare juridica, atat in faza de urmarire penala, cat si in ceea ce priveste cercetarea judecatoreasca.

In cazul in care ai fost invinuit de o fapta penala si vrei sa discuti cu un avocat din Iasi, tine cont de urmatoarele sfaturi:

avocat Iasi
  • Scrie pe o foaie de hartie intrebarile care au legatura cu gestionarea cazului tau. Este recomandat sa le notezi din timp, deoarece in timpul intalnirii cu specialistul, exista posibilitatea sa nu-ti mai aduci aminte de toate aspectele care te intereseaza, iar dupa aceea sa ramai cu multe nelamuriri. Stresul referitor la situatia in care te afli sau emotiile pe care le poti avea in acel moment te pot determina sa scapi lucruri importante din vedere. 
  • Spune adevarul si numai adevarul! Asa cum doctorului trebuie sa ii spui orice simptom pe care il ai, asa si avocatului trebuie sa ii dezvalui adevarul gol-golut despre situatia care te-a adus in momentul respectiv. Jena nu isi are locul in timpul discutiei cu un avocat din Iasi. Acesta se ocupa de o multime de cazuri, unele mai grave decat altele, asa ca nu trebuie sa te simti in niciun fel stanjenit. Avocatul nu vrea sa te judece, ci sa te ajute sa obtii cel mai bun verdict cu putinta. Acest lucru il va putea face doar daca va cunoaste in profunzime cazul tau si nu va avea surprize neplacute pe parcurs.
  • Nu omite niciun detaliu. Orice amanunt poate fi crucial atunci cand este vorba despre un caz penal, de aceea nu ar trebui sa mentionezi doar lucrurile care ti se par importante, ci ar trebui sa ii spui avocatului si detaliile pe care ti le aduci aminte. Lasa-l pe avocatul din Iasi sa decida ce este important si ce nu, deoarece el are experienta si cunostintele necesare pentru a solutiona cazurile de ordin penal.

Prin urmare, atunci cand te afli intr-o situatie complicata, nu ezita sa apelezi la un avocat Iasi specializat in Dreptul Penal. Iar daca vrei sa te bucuri de cele mai bune servicii juridice, contacteaza cabinetul Duhnea Dana Elena. Un specialist din cadrul acestui cabinet va prelua cazul tau si va face toate eforturile necesare pentru ca verdictul pe care il primesti sa fie favorabil. Beneficiaza de consilierea si asistenta juridica a unui profesionist si vei reusi sa depasesti cat mai rapid orice obstacol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here