Un bărbat din Rebra a fost prins de polițiști, beat criță la volan. Valoarea etilotestului i-a suprins și pe oamenii legii. După ce îi va fi stabilită alcoolemia în sânge, rebreanul riscă aplicarea unei măsuri preventive.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, azi-noapte, în jurul orei 01:40, polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 38 de ani, din Rebra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moldovei, din municipiul Bistrița.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că bărbatul se află sub influența alcoolului. Rezultatul testării a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului Rutier, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here